STIHL tuinmachines

Wie is STIHL? 

Al meer dan 90 jaar biedt STIHL oerdegelijke machines voor de tuin, landschapsaanleg, landbouw, bosbouw en de bouwsector. Kwaliteit, duurzame prestaties en gebruiksgemak komen bij STIHL op de eerste plaats. Als marktleider op het gebied van motormachines en kettingzagen is het jouw partner voor professionele en doe-het-zelfprojecten. 

Welke tuinmachines verkoopt STIHL? 

STIHL tuinmachines zijn ontworpen om elke tuinklus aan te kunnen, van kleinere taken in de achtertuin tot grotere professionele projecten. Het assortiment omvat een ruime selectie aan tuingereedschappen, waaronder:

Maar ook hogedrukreinigers, alleszuigers en veegmachines behoren tot het gamma.  

Vind je niet wat je zoekt in het assortiment van STIHL? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere tuinmachine merken EGO Power+  en Honda

Waarom STIHL tuinmachines kopen? 

STIHL biedt innovatieve producten aan die werken in harmonie met de natuur. Enkele innovatieve productkenmerken zijn de flexibele accusystemen, eenvoudige startfunties en brandstofinjectie voor optimale motorprestaties. De tuinmachines van STIHL zijn robuust, betrouwbaar en ontworpen om lang mee te gaan. Het merk streeft ernaar om voortdurend te innoveren en gereedschappen te verbeteren, zodat we steeds de beste prestaties en kwaliteit kunnen aanbieden aan onze klanten. 

Weet je niet welke STIHL machine te kopen? Wij helpen je graag de juiste keuze maken. Vraag advies aan

Waarvoor gebruik je een STIHL machine? 

Met STIHL tuinmachines kun je moeiteloos grasmaaien, bladeren opruimen, heggen snoeien, bomen zagen en nog veel meer. Of je nu je eigen tuin onderhoudt, professionele tuinier bent of werkzaamheden in de bosbouw uitvoert, STIHL heeft het juiste gereedschap voor jou. 

Heeft je STIHL machine nood aan een onderhoudsbeurt of herstelling? Dan helpen we je graag verder in onze eigen werkplaats. Vraag hier je service aan! 

Welke toebehoren hebben STIHL machines? 

Elke tuinklus is uniek, daarom biedt STIHL een grote hoeveelheid aan toebehoren voor de tuinmachines. We helpen je graag de juiste zoeken. 

Naast toebehoren ook op zoek naar onderdelen voor je STIHL tuinmachine? Vraag je Kramp-account aan

Enkele voorbeelden van STIHL toebehoren: 

  • Van messen en zagen tot trimkoppen en blazers, STIHL biedt alles wat je nodig hebt om je tuin en landschap in topconditie te houden.
  • Het assortiment toebehoren omvat ook persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals gehoorbescherming, handschoenen en veiligheidsbrillen, zodat werken met de tuingereedschappen van STIHL steeds veilig kunnen gebeuren.
  • STIHL heeft gegarandeerd het juiste accessoire om je te helpen bij elke taak. Bovendien zijn deze toebehoren speciaal ontworpen voor de STIHL machines, zodat je altijd verzekerd bent van uitstekende prestaties.

Toebehoren niet gevonden? Contacteer ons, wie weet kunnen we je zo helpen! 

 Wat is de prijs van STIHL machines? 

STIHL is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn betrouwbare tuinmachines. STIHL streeft ernaar om hoogwaardige producten te bieden die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Bij STIHL zijn er verschillende prijsklassen beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een instapmodel of een professionele machine, STIHL heeft een uitgebreide selectie beschikbaar. 

Ben je benieuwd naar de prijs van jouw STIHL machine? Ontdek de prijs van jouw favoriet bij Maes Machinery. Vraag nu je offerte aan

Hulp nodig?

Niet zeker welke tuinmachine geschikt is voor jouw specifieke klus?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts en we helpen je met plezier verder.