De kracht van benzine, zonder de benzine. EGO verhoogt de standaard van elektrische tuinmachines.

Tuinmachines van EGO Power+

Wie is EGO POWER+? 

Als onderdeel van een internationaal productiebedrijf, opgericht in 1993, is EGO Power+ vanaf het begin altijd bezig geweest om de grenzen van draadloze technologie te verleggen. Hierdoor is het bedrijf uitgegroeid tot één van 's werelds grootste producenten van draadloos tuingereedschap.   

Bij EGO Power+ dragen ze innovatie hoog in het vaandel. Jaarlijks komen er meer dan 10 miljoen producten op de markt, die wereldwijd verkrijgbaar zijn in 65 landen. Het bedrijf blijft zich inzetten om hoogwaardige producten te produceren die blijven voldoen aan de veranderende behoeften van de klanten. Het is tijd is voor een nieuwe, slimmere manier om tuin- en landschapsonderhoud uit te voeren! 

Welke tuinmachines verkoopt EGO Power+? 

De collectie tuinmachines van EGO Power+ omvat onder andere grasmaaiers, zitmaaiers, bladblazers, kettingzagen, heggenscharen, trimmers en bosmaaiers zowel voor de professionele hovenier als de tuinier thuis. Ze maken allemaal gebruik van de Arc Lithium 56V-accutechnologie. Deze krachtige technologie zorgt ervoor dat je onbezorgd draadloos aan de slag kunt en je gazon, tuin en bomen met gemak kunt onderhouden. 

Vind je niet wat je zoekt in het assortiment van EGO Power+? Neem dan zeker een kijkje bij onze andere tuinmachine merken STIHL en Honda

Waarom EGO tuinmachines kopen? 

De Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO Power+ levert dezelfde kracht als benzine, maar dan zonder de nadelen. Het is gemakkelijker, schoner en veroorzaakt minder trillingen, waardoor het comfortabeler in gebruik is. Hiermee tilt EGO Power+ de prestaties naar een hoger niveau en voorziet het merk je van betrouwbare kracht om de klus te klaren.  

Het EGO Power+ systeem biedt ultiem gebruiksgemak, met accu's die lang meegaan en snel opgeladen kunnen worden. Geen bezoekjes meer aan het benzinestation voor brandstof of het bewaren van licht ontvlambare vloeistoffen. Met EGO Power+ heb je alles wat je nodig hebt om onbezorgd aan de slag te gaan. 

Door over te stappen op EGO Power+ bespaar je op de lange termijn kosten, vanwege de lagere gebruikskosten en onderhoudskosten. Het gebruik van EGO Power+ stoot geen uitlaatgassen uit, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het milieu.  

Weet je niet welke EGO Power+ machine te kopen? Wij helpen je graag de juiste keuze maken. Vraag advies aan

Waarvoor gebruik je een EGO tuinmachines? 

De draadloze tuinmachines van EGO Power+ zijn ontworpen om je gazon, tuin en bomen te onderhouden met het grootste gemak en comfort. EGO heeft een uitgebreid assortiment aan tuinmachines die je kunnen helpen bij elk tuinwerk. EGO streeft ernaar om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Daarom zijn al deze tuinmachines comfortabel, gemakkelijk in gebruik en voorzien van slimme functies om elke taak sneller en efficiënter te kunnen afronden. 

Heeft je EGO Power+ machine nood aan een onderhoudsbeurt of herstelling? Dan helpen we je graag verder in onze eigen werkplaats. Vraag hier je service aan

Welke toebehoren hebben EGO tuinmachines?  

EGO Power+ zorgt ervoor dat tuinieren eenvoudig en plezierig is. Daarom hebben ze niet alleen een uitgebreid assortiment aan krachtige en betrouwbare draadloze tuinmachines ontwikkeld, maar ook een breed gamma aan toebehoren om je werk nog gemakkelijker te maken. 

Toebehoren voor je EGO Power+ tuinmachines niet gevonden? Contacteer ons, wie weet kunnen we je zo helpen! 

Enkele voorbeelden van EGO toebehoren voor tuinmachines: 

EGO tuinmachine toebehoren omvatten onder meer verschillende soorten: 

  • Messen
  • Trimkoppen
  • Heggenscharen
  • Zwaarden
  • Kettingen voor kettingzagen
  • Verschillende snoerloze batterijen
  • Opladers
  • Riemen en harnassen om het comfort tijdens het gebruik te verbeteren

EGO accessoires zijn ontworpen om perfect te passen bij de draadloze tuinmachines, zodat je altijd de beste prestaties krijgt die je nodig hebt voor je tuinonderhoud.  

Wat is de prijs van EGO tuinmachines? 

Krachtige en betrouwbare tuinmachines hoeven niet duur te zijn. De draadloze tuinmachines van EGO Power+ zijn betaalbaar en bieden de prestaties en het gemak waar tuiniers naar op zoek zijn. De prijscategorie varieert naar gelang het type machine waar je naar op zoek bent. Bovendien zijn EGO tuinmachines een duurzamer en milieuvriendelijker alternatief voor traditionele benzine-aangedreven machines, die vaak duurder zijn in gebruik en onderhoud. 

Ben je benieuwd naar de prijs van jouw EGO machine? Ontdek de prijs van jouw favoriet bij Maes Machinery. Vraag nu je offerte aan!