Avant knikladers - Hoger, lichter, slimmer.

Avant knikladers

Wie is Avant Machinery?

Avant Machinery, ook wel bekend als Avant Tecno, is een Finse fabrikant die sinds 1991 Avant knikladers verkoopt in meer dan 55 verschillende landen. Ze profileren zich als fabrikant van de meest veelzijdige kniklader in de wereld en zijn gekend om hun klantegerichte, innovatieve productontwikkeling en unieke machine-ontwerp. Vanuit hun moderne en geautomatiseerde fabriek in Ylöjärvi, Finland hebben ze al meer dan 45.000 knikladers verkocht. Hierdoor de groene machines van Avant Machinery te vinden in alle uithoeken van de wereld.

Wat is een Avant kniklader?

Een Avant kniklader is een gebruiksvriendelijke en multifunctionele machine die inzetbaar is in verschillende sectoren. Als compacte kniklader zorgt zijn uiterst handige en tweedelige knikconcept voor een enorm flexibele manier van werken. Moeilijke manoeuvres op moeilijkbereikbare of krappe plaatsen? Met een kniklader worden ze kinderspel. Een Avant kniklader wordt voornamelijk gebruikt voor middelzwaar werk in de landbouw-, tuinbouw- en bosbouwsector. Zo zorgt hun excellente laadvermogen en multifunctionele inzetbaarheid dat ze de ideale machine zijn voor klein tot middelgroot grondverzet, terreinonderhoud of verschillende vormen tilwerk.

Waarom een Avant kniklader kopen?

Met de aankoop van een Avant ga je voor een efficiënte, veilige, ergonomische en gebruiksvriendelijke kniklader. Zo wordt het kopen van een Avant kniklader vaak gezien als een investering. Een investering van een multifunctionele machine die loont op lange termijn, aangezien je heel wat werk en tijd bespaart door de veelzijdigheid en het eenvoudige gebruik. Afhankelijk van de werkzaamheden of uit te voeren taken kijk je best naar het motor-, hefvermogen en andere specificaties van de kniklader alvorens de aankoop.

Weet je niet welke Avant kniklader kopen? Wij helpen je graag de juiste keuze maken. Vraag advies aan!

Waarvoor gebruik je een Avant kniklader?

Als meest veelzijdige kniklader ter wereld zijn de mogelijkheden van een Avant kniklader haast eindeloos. Zo helpt hij om jouw werk te verlichten en dat in verschillende sectoren. Denk maar aan boren in de bouwsector, verplaatsen van bomen in de bosbouw, graven in de tuinbouw, maaien van gazon voor terreinbeheer en laad- en loswerk in de landbouw.

De multifunctionaliteit van een Avant kniklader zit vooral in de verscheidenheid aan opzetstukken, ook wel toebehoren of aanbouwwerktuigen genoemd. Dit zijn verschillende gereedschappen die je aan je kniklader kan bevestigen. Een greep uit het aanbod zijn een laadbak, klepelmaaier, vork of frees. Je gebruikt een Avant kniklader dus niet enkel als one-trick pony, maar als veelzijdige en krachtige hulp!

Welke toebehoren heeft een Avant kniklader?

Een Avant kniklader is een uiterst multifunctionele kniklader. Er zijn meer dan 200 verschillende aanbouwwerktuigen compatibel met een Avant kniklader. Elk van deze aanbouwwerktuigen of toebehoren heeft een specifiek functie. Dit maakt de knikladers van Avant dan ook bijzonder doeltreffend en efficiënt. Zo zijn er toebehoren die kunnen worden ingezet in de winter om sneeuw te ruimen, maar ook werktuigen die geschikt zijn voor de zomer om gazon te maaien. Kortom Avant knikladers en hun toebehoren zijn aangepast aan alle seizoenen en werkzaamheden.

Enkele voorbeelden van Avant toebehoren:

  • Volume-, hoogkiep-, pelikaan- of grondbak
  • Grijpers
  • Klepelmaaiers
  • Mest-, pallet- of strovork
  • Rotoreg

Leuk weetje - Zowel de knikladers als de aanbouwwerktuigen van Avant worden steeds ontwikkeld vanuit de feedback van klanten. Hierdoor zijn ze uitstekend aangepast aan de specifieke werkzaamheden van klant!

Toebehoren niet gevonden? Contacteer ons, wie weet kunnen we je zo helpen!

Wat is de prijs van een Avant kniklader?

De prijs van een Avant kniklader varieert naargelang het type kniklader. Zo heeft Avant een ruim aanbod knikladers in verschillende series, gaande van een 200-serie tot 800-serie en zelfs een volledig elektrische aangedreven E-serie. Die series maken dat knikladers onderling verschillen in kracht en toepassing. De prijs van een Avant kniklader wordt daarom bepaald door het motor- en laadvermogen, de hefhoogte, de snelheid en het gewicht. Dit maakt dat de prijs van een Avant kniklader zeer afhankelijk is van het type kniklader dat je wenst.

Ben je benieuwd naar de prijs van jouw Avant kniklader? Ontdek de prijs van jouw kniklader bij Maes machinery. Vraag nu je offerte aan!

Toch op zoek naar iets groter? Dan zijn de machines van Weidemann misschien iets voor jou!