Robotmaaiers

Robotmaaiers van Honda en STIHL zorgen ervoor dat jij elk seizoen geniet van een prachtige groene grasmat. Zo maaien robotmaaiers regelmatig het gras, waardoor je je gras sterk maakt en zorgt voor een duurzaam, dicht gazon. Ze bieden tal van andere voordelen t.o.v. traditionele handmatige grasmaaiers of zitmaaiers.

Wat zijn de voordelen van een robotmaaier?

Robotmaaiers bieden talloze voordelen voor grasliefhebbers die graag hun gazon perfect onderhouden zien, zonder er al te veel werk aan te hebben.

1. Tijdbesparing & gemak

Een robotmaaier kan zelfstandig en efficiënt uw gazon maaien. Hierdoor bespaar je tijd én inspanning, die je bij handmatig maaien wel nodig hebt. Zo kunnen ze geprogrammeerde routes volgen of zich automatisch aanpassen aan gazontypes en weersomstandigheden.

2. Mulching 

Een opmerkelijk voordeel, waarbij robotmaaiers gemaaid gras omzetten in fijne grassnippers. Snippers die zich verspreiden over het gazon en dienen als natuurlijke meststof én bescherming. Je gras is hierdoor groener, dichter én mooier!

3. Geluidsarm & milieuvriendelijk 

Robotmaaiers gaan opmerkelijk stiller te werk dan traditionele grasmaaiers. Zo vermijd je lawaai voor jezelf en je buren. Verder werken ze ook op accu’s, waardoor ze geen schadelijke stoffen produceren. Ze zijn dus ook nog eens beter voor het milieu!

Benieuwd naar de andere voordelen? Contacteer ons!

Ik wil graag meer info

Niet zeker welke robotmaaier het beste past bij jouw tuin? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Grootte tuin (ongeveer)

Hoe gaan we te werk?

De keuze voor de juiste robotmaaiers is niet evident, het vereist expertise en oog voor de juiste kenmerken. Kies daarom meteen de gepaste robotmaaier en vermijd overbodige kosten

De grootte van je tuin is één van de belangrijkste criteria bij de keuze van een robotmaaier. Zo bepaalt de grootte van je tuin de sterkte van de accu. Heb je een grote of kleine tuin? Dat heeft dan weer invloed op je keuze voor een autonome of semi-autonome robotmaaier. 

Daarnaast is ook de inrichting van je tuin van belang. Obstakels, hellingsgraad of dikke beplanting? Zorg ervoor dat je een robotmaaier kiest met de juiste software om hier rekening mee te houden.

Bepaald je graag zelf het af te leggen traject of bedien je hem graag met een app? Ook dat kan met het juiste model. 

Wij helpen je graag de gepaste keuze te maken. Contacteer ons!