Maaibalk S30

Er zijn twee types heggenschaar op zijarm met S30-snelkoppeling (zowel mechanische als hydraulische zijarm) beschikbaar. Ze kunnen niet worden gemonteerd op de standaard snelkoppelingsplaat van de kniklader. De A430938 heggenschaar is uitgerust met dezelfde maaimessen en geleiders als de A35676.
Het frame en het bedieningsmechanisme zijn echter sterker, wat betekent dat de A430938 optimaal is voor het knippen van heggen, maar niet voor het maaien van gras omwille van het hogere frame. Aan elk uiteinde van de heggenschaar zijn er beschermplaten voorzien voor het werken op vb. verharde of geasfalteerde  oppervlakken.

De A434613 heggenschaar met dubbele messen is een zwaardere uitvoering, die dikkere takken kan verwijderen en zeer nauwkeurig snijdt dankzij het ontwerp met dubbele messen. 

De montagebeugel van de heggenschaar is draaibaar en vergrendeld
met een bout, en kan handmatig in verschillende posities worden gedraaid. Dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de haag horizontaal, verticaal of in verschillende hoeken te snijden. De heggenscharen zijn ook voorzien van een obstakelbeveiliging, die het apparaat beschermt als het een obstakel raakt.

Specificaties

  • Merk

    Avant

Hulp nodig?

Niet zeker welke machine geschikt is voor jouw specifieke toepassing?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze machine-experts en we helpen je met plezier verder.