Nibbi Mak 17 SL

Met MAK haal je een veelzijdige en professionele motoculteur in huis om jouw zandgrond te bewerken. De serie is te koppelen met allerlei accessoires, zoals een rotorkopeg, onkruidfrees en frontaal aangedreven werktuigen, waaronder een maaibalk en borstel. De MAK-serie is verkrijgbaar met diesel- of bezinemotor. Het vermogen varieert van 9,5 pk t/m 18 pk.

De machines zijn uitgerust met 2 droge schijfkoppeling en transmissie in volledig oliebad. Het stuur is 180° draaibaar en zijdelings in hoogte verstelbaar. Alle aandrijvingen worden uitgeschakeld bij loslaten van de stuurhendels en er is een automatische uitschakeling van de aftakas bij het achteruitrijden. Daarnaast profiteer je van het blokkeerbaar differentieel om de besturing te vergemakkelijken.

Met de professionele 17SL haalt u een echte alleskunner in huis. U kunt de machine namelijk koppelen met allerlei accessoires, zoals een rotorkopeg, onkruidfrees en alle frontaal aangedreven werktuigen, waaronder een maaibalk en borstel. De handgestarte motor heeft een beschikbaar vermogen van 9,5 tot en met 11,7 pk.

Deze uitvoering is uitgerust met een droge meerschijven koppeling. De transmissie is volledig in oliebad.

Het stuur van de 17SL is 180° draaibaar en zijdelings en in hoogte verstelbaar. Alle aandrijvingen worden uitgeschakeld bij loslaten van de stuurhendels en er is een automatische uitschakeling van de aftakas bij het achteruitrijden. Daarnaast heeft het onafhankelijke remmen, differentieel met blokkage en beschikt het over ingebouwde wielreductoren.

 

  • Benzinemotor
  • 9,5 pk, 10,7 pk, 11,7 pk
  • 4 snelheden vooruit, 1 achteruit
  • Basismachine zonder freesbak en wielen

Specificaties

  • Merk

    Nibbi

Hulp nodig?

Niet zeker welke machine geschikt is voor jouw specifieke toepassing?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze machine-experts en we helpen je met plezier verder.